Inbouwdelen zwembad

Bij de aanleg of renovatie van uw zwembad wilt u uiteraard de juiste inbouwdelen toepassen.Maar hoe maakt u een keus uit het grote aanbod skimmers, inlaten, bodemputten, verlichting, niveauregelaars, etc.?  Graag geven wij u advies over de voor uw zwembad best passende onderdelen!

Zwembad skimmers

zwembad skimmer

Via een zwembad skimmer verdwijnt al het oppervlakte vuil (bladeren, insecten) dat op het water drijft, het filtersysteem in. Plaats voor een optimale werking de skimmer zo hoog mogelijk in het bad en houd het waterniveau halverwege de skimmer opening. Bekijk onze verschillende typen skimmers.

Advies over skimmer

Zwembad verlichting

zwembad verlichting

Zwembadverlichting geeft een sfeervolle extra dimensie aan uw tuin en bad! Uit te breiden naar meer-kleurenverlichting met verschillende kleurprogramma’s, en afstandsbediening. Uiteraard wordt gebruikt gemaakt van energiezuinige LED techniek. Bekijk de opties.

Advies over verlichting

Zwembad inlaten

zwembad inlaat

Via de inlaat komt zwembadwater, nadat het is gefilterd, weer terug het zwembad in. Zwembad inlaten zijn er in meerdere uitvoeringen en maten en speciaal voor diverse soorten zwembaden (foliebaden, betonnen baden, etc.). Advies over de voor uw bad meest geschikte inlaat? Neem direct contact op!

Advies over inlaten