Spa accessoires

Op zoek naar vervangingsproducten voor uw spa? Of heeft u wat extra toebehoren nodig om nóg meer profijt te hebben van uw bad? Wij leveren een uitgebreid assortiment spa accessoires voor vrijwel alle bekende spa merken.

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan toch gerust even contact met ons op! Wij kunnen u vast verder helpen.

Spa cover

cover jacuzzi

Zware afdekking? Dan zijn de binnenkanten waarschijnlijk volgezogen met water. De isolatiewaarde van de cover is nu sterk verminderd. Bovendien kan een zware afdekking schade toebrengen aan het kantelsysteem. Vervang de cover daarom tijdig!

Wij leveren nieuwe spa covers voor diverse merken:

  • HotSpring
  • Caldera
  • Fonteyn spa
  • Maax
  • Sundance
  • en vele andere merken
Contact voor prijzen en levertijd

Kantelsysteem

cover lift systeem

Het handmatig wegklappen en weer terugleggen van de cover op uw spa is best een zwaar werkje. Bovendien is de kans op beschadiging groot. Monteer daarom het slimme cover lift systeem. Zo opent en sluit u de afdekking van uw spa binnen een handomdraai!

Wij leveren meerdere soorten cover lift systemen. Neem gerust even contact op!

Contact!

Opstapbankje

opstapbankje jacuzzi

Het is soms best een hele stap om vanaf de grond uw spa in te stappen. De instap kan bovendien glad zijn door het water. Maak het uzelf gemakkelijk en plaats een instapbankje. Deze zijn leverbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen (hout, kunststof).

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Info en prijzen!

Instapbeugel

instapbeugel jacuzzi

Net even wat extra houvast nodig tijdens het in- of uitstappen van uw spa? Vermijd valpartijen en maak gebruik van deze handige instapbeugel! Goed te combineren met een opstapbankje.

Informeer naar de prijzen