spa - heerlijk genieten

Heerlijk ontspannen en relaxen thuis!

Een spa is een heerlijk bezit. Denkt u zich eens in: heerlijk ontspannen op een moment dat het ú uitkomt zonder dat u ervoor op pad hoeft. Het water in uw bad is altijd op de juiste temperatuur en met het juiste onderhoud is het water ook altijd helder. U hoeft uw relaxmoment dus niet te plannen!

Bent u zich aan het oriënteren over de aanschaf van een spa? Of heeft u al een bad en bent u op zoek naar een partij voor reparatie of onderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met zo’n 15 jaar ervaring in de verkoop en het onderhoud van spa’s kunnen wij u uitstekend adviseren.

Nieuwe spa

Als partner van Fonteyn spa’s bieden wij u een enorme collectie spa’s en swimspa’s. Veel modellen en uitvoeringen en voor elk budget een passend aanbod.

nieuwe jacuzzi
Bekijk het aanbod

Gebruikte spa

Zoekt u een goede, gebruikte spa , maar wel één mét service en garantie? Wij hebben regelmatig zeer aantrekkelijke tweedehands spa’s van diverse merken!

gebruikte jacuzzi
Bekijk het aanbod

Spa onderhoud

Vragen over het juiste onderhoud van uw spa? Of zoekt u een juiste partij om uw bad eens goed te laten reinigen? Lees onze tips of neem vrijblijvend contact op!

jacuzzi-onderhoud
Lees meer

Reparatie

Een storing aan uw spa en uw leverancier is niet beschikbaar voor service? Wij voeren reparaties uit aan vele merken spa’s. Neem gerust contact met ons op!

reparatie-jacuzzi
Lees verder

Accessoires

Nieuwe cover voor uw spa nodig? Of toch behoefte aan zo’n handig opstapbankje of instapbeugel? Wij leveren vele handige spa accessoires voor diverse merken.

jacuzzi-accessoires
Bekijk assortiment

Bad verhuizen

U gaat verhuizen en wilt uw spa graag meeverhuizen? Of u heeft een spa gekocht maar u moet zelf transport en installatie regelen? Wij helpen u graag!

jacuzzi verhuizen
Meer informatie