Polyester zwembaden

Neem snel een duik in ons aanbod hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde polyester zwembaden! Voordat u een zwembad aanschaft, is het uiteraard goed vooraf na te denken over welk model zwembad het best bij u past. Zoekt u bijvoorbeeld een klein zwembad of juist een groot zwembad, een zwembad met jetstream of misschien een mooi rechthoekig zwembad? Onze ruime assortiment biedt het allemaal. Kortom: bij ons vindt u ongetwijfeld een bad naar uw wens!

Alle baden zijn in meerdere kleuren leverbaar en kunnen daarnaast voorzien worden van zwembadaccessoires als jetstream, verwarming, lamellenafdekking, etc. Geheel naar uw wens!

Complete en heldere prijzen

De genoemde prijzen van onze polyester zwembaden zijn incl. BTW en bovendien inclusief bijbehorend techniekpakket. Dus de prijs bevat niet alleen het zwembad zelf, maar ook:

  • zandfilter (Hayward)
  • pomp (Hayward)
  • skimmer(s)
  • inlet(s)
  • onderwaterverlichting en
  • handmatig bodemzuigsysteem.

Daarnaast zijn ook de kosten van levering op uw locatie inbegrepen.

techniekpakket_zwembad
Inspiratie nodig? Bekijk enkele door ons gerealiseerde projecten

Polyester zwembaden met geïntegreerde lamellenafdekking

Naast onze bovengenoemde standaard zwembaden, leveren wij aanvullend een groot assortiment polyester zwembaden met geïntegreerde lamellenafdekking. In deze zwembaden is vanuit de fabriek al een speciale nis ingebouwd. Hierin is het pakket met de zwembad lamellenafdekking gehuisvest. Dus de afdekking is in opgerolde toestand netjes uit het zicht onder een vlonder en rolt geheel onder water op en af.

polyester zwembaden met ingebouwde lamellenschacht

Mirror Line – polyester zwembaden met overloopgoten

Binnenkort vindt u hier ons assortiment polyester zwembaden met overloopgoten. Voor een schitterend mooi en strak eindresultaat met een waterniveau dat gelijk staat met de bestrating. Als een spiegel in uw tuin!

zwembad mirror line