Polyester zwembaden

Polyester zwembaden in vele soorten en maten! Neem snel een duik in ons aanbod hoogwaardige en zeer fraaie monobloc zwembaden! Voordat u een zwembad aanschaft, is het uiteraard goed vooraf na te denken over welk model het best bij u past. Zoekt u bijvoorbeeld een klein bad of juist een groot zwembad, een zwembad met jetstream of misschien een mooi rechthoekig zwembad? Onze ruime assortiment biedt het allemaal. Kortom: bij ons vindt u ongetwijfeld een bad naar uw wens!

Alle baden zijn in meerdere kleuren leverbaar en kunnen daarnaast voorzien worden van zwembadaccessoires als jetstream, verwarming, lamellenafdekking, etc. Geheel naar uw wens!

Inspiratie nodig? Bekijk enkele door ons gerealiseerde projecten

Zwembaden met geïntegreerde lamellenafdekking

Naast onze bovengenoemde standaard baden, leveren wij aanvullend een groot assortiment  zwembaden met geïntegreerde lamellenafdekking. In deze zwembaden is vanuit de fabriek al een speciale nis ingebouwd. Hierin is het pakket met de zwembad lamellenafdekking gehuisvest. Dus de afdekking is in opgerolde toestand netjes uit het zicht onder een vlonder en rolt geheel onder water op en af.

polyester zwembaden met ingebouwde lamellenschacht

Mirror Line – zwembaden met overloopgoten

Binnenkort vindt u hier ons assortiment zwembaden met overloopgoten. Voor een schitterend mooi en strak eindresultaat met een waterniveau dat gelijk staat met de bestrating. Als een spiegel in uw tuin!

zwembad mirror line