Onze uitgebreide collectie swimspa ‘s

Als partner van Fonteyn bieden wij u dezelfde swimspa’s, maar mét persoonlijk advies, uitstekende service, en persoonlijke begeleiding bij aankoop en installatie. Maak uw keuze uit het assortiment en neem contact op voor de beste aanbieding!

AANBIEDINGEN!!

ALLE SWIMSPA AANBIEDINGEN BIJ FONTEYN GELDEN OOK BIJ ONS!

Swimspa : sporten en relaxen in één!

Een swimspa : combineert zwembad en jacuzzi in één!

De swim spa heeft de afgelopen jaren enorm in populariteit gewonnen. En niet zo gek, want binnen een relatief kleine ruimte kunt u zowel actief sporten als relaxen. En juist deze combinatie maakt dit type bad zo aantrekkelijk. Want hoe lekker is het om gewoon thuis, zonder maar een stap te hoeven lopen, van een actieve workout over te gaan naar een heerlijk tijdje relaxen en genieten van masserende waterjets?

De voordelen:

Waar een zwembad meestal alleen in de zomermaanden wordt gebruikt, kunt u het zwemgedeelte binnen de zwemspa rustig het hele jaar door gebruiken. De lengte van de zwembad gedeelte is, afhankelijk van het model dat u kiest, beperkt. Meestal ergens tussen de 3,5 en 6,5 meter. Maar omdat het bad voorzien is van een tegenstroom installatie, kunt u gewoon blijven zwemmen zonder te hoeven keren. Onbeperkt doorzwemmen dus!

Het spa-gedeelte is, net als bij een “losse” spa, voorzien van allerlei soorten massagejets, die vaak elk gericht zijn op een aparte spiergroep. Verder variëren de modellen in aantal zit- en ligplaatsen.

De voordelen op een rijtje:

  • compact; past in vrijwel elke tuin
  • bevat in verhouding tot zwembad minder water
  • energiezuinig want minder m3 water te verwarmen
  • verplaatsbaar / mee te verhuizen naar andere woning
  • gehele jaar door te gebruiken

Hoe kiest u de juiste zwemspa?

Schaft u de zwemspa uitsluitend aan om te trainen? Dan kiest u vanzelfsprekend een model met alleen een zwemgedeelte. Sommige modellen beschikken ook over de mogelijkheid uw training uit te breiden met roeien.

Zoekt u vooral de combinatie trainen en relaxen? Dan zijn heeft u de volgende keuze:

  • zwembadgedeelte en spa gedeelte in één
  • zwembadgedeelte gescheiden van het spa gedeelte

Indien de delen gescheiden zijn, kunt u voor beide secties een aparte watertemperatuur instellen. Veel mensen vinden het prettiger te zwemmen in wat koeler water en te relaxen in juist wat warmer water.

Lastige keuze?

Wij geven u graag meer informatie. Neem gerust contact op!
Meer informatie
swimspa aquatic 1 ingebouwd
swimspa Aquatic 3 Overkapping
swimspa Aquatic 3 actie