Gerealiseerde spa projecten RoesZwembaden

Fonteyn spa Repose – levering en in bedrijf stellen te Twello

Voor een gezin met 3 kleine kinderen is dit spabad model REPOSE een super familie-uitje thuis! Met maar liefst 3 zitplaatsen én 3 ligplaatsen vindt iedereen z’n draai! Uiteraard met energiezuinige techniek. De sfeervolle onderwaterverlichting zorgt ‘s avonds voor een sprookjesachtige uitstraling in de tuin!

Meer info Fonteyn spa REPOSE

Fonteyn spa Renew – levering en in bedrijf stellen te Nijkerk

Uit de PURE collectie van Fonteyn spa’s kozen deze mensen voor het bad RENEW. De ideale compacte spa (2,08 m x 1,55 m). Geschikt voor 2-3 personen, maar met enorm veel comfort. De zit-/ligplaatsen zijn voorzien van hoogwaardige massage-jets die naar eigen wens kunnen worden ingesteld. Elke jet heeft z’n eigen specifieke functie. Dit zorgt voor maximale ontspanning en intense hydrotherapie.

Meer info Fonteyn spa RENEW

Fonteyn spa Pleasure – levering en in bedrijf stellen te Dronten

Een zeer populair bad, deze Fonteyn spa Pleasure. En niet zo vreemd; het is een top-bad! Voldoende ruime voor 5 personen (vier zitplaatsen en een ruime ligplaats).  En die heerlijke Aqua rolling Massage bewerkt de rug van onder tot boven in de nek. De kracht van deze masserende waterstraal kunt u zelf naar wens instellen. De LED lampjes zorgen, zeker als het donker is, voor een extra sfeervol plaatje. En geniet u graag van uw favoriete muziek? Plaats dan uw telefoon op het IPOD docking station; dit bad is immers uitgerust met Audio systeem en ingebouwde boxen!

Meer info Fonteyn spa PLEASURE

Fonteyn spa Pleasure – levering en takelen op dakterras te Diemen

Een spabad takelen op een dakterras. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Deze Fonteyn spa Pleasure werd door een lokaal takelbedrijf onder onze begeleiding zonder enig probleem op het dakterras geplaatst. Een zeer fraai en rijk uitgerust spabad, deze Pleasure. Met vier zitplaatsen en een ruime ligplaats genoeg plek voor het hele gezin. Uiteraard voorzien van de heerlijke Aqua rolling Massage: een intensieve waterstraal bewerkt de rug van onder tot boven in de nek. De kracht van deze masserende waterstraal is naar eigen wens instelbaar. Naast de LED verlichting is dit bad ook nog eens voorzien van een Audio systeem met ingebouwde boxen. Zet je telefoon op het IPOD docking station en geniet van je favoriete muziek terwijl je lichaam ontspant in het warme water.

Meer info Fonteyn spa PLEASURE

Fonteyn spa Bliss – levering en installatie in Zeeland

Een zeer compact spabad, deze Fonteyn spa Bliss! Zeer geschikt voor plaatsing op een dakterras of in een kleine tuin. Een formaat van slechts 100 x 225 cm, maar toch rijk uitgerust met heerlijke massage units. Twee heerlijk diepe en comfortabele zitplaatsen, voorzien van armsteunen en individueel bedienbare jets. Eén zitplaats beschikt over de unieke AquaRolling massage. Bij deze massagetechniek wordt een krachtige waterstraal langs uw rug omhoog gestuwd.  Heerlijk ontspannen dus met deze ultieme rugmassage.

Meer info Fonteyn spa Bliss

Plaatsing Fonteyn spa Heart te Bilthoven

Wat een leuk compact spabad, deze Fonteyn spa Heart! Twee heerlijk diepe zitplaatsen, voorzien van 32 jets. Elke zitplaats heeft z’n eigen karakteristieke massagejets, waaronder de AquaRolling massage. Bij deze massagetechniek wordt een krachtige waterstraal langs uw rug omhoog gestuwd.  Heerlijk ontspannen dus en geniet van de sfeervolle (meerkleuren) onderwaterverlichting en de fraaie ledlampjes langs de waterlijn. Een plaatje in uw tuin!

Meer info Fonteyn spa HEART

Plaatsing Maax spa (gebruikt) te Hoevelaken

Een 5-persoons Maax (Coleman) spa plaatsten wij in Hoevelaken. De plek was lastig toegankelijk, dus een telekraan bood uitkomst om het bad op de juiste plek te krijgen. Vooraf werd de benodigde 380V. stroomaansluiting geregeld. Klaar voor jarenlang bubbelplezier en heerlijk relaxen!

Bekijk gebruikte spa’s

Plaatsing Fonteyn spa (nieuw) te Hoevelaken

In Hoevelaken plaatsten wij onlangs een fraai 5-persoons Fonteyn spabad. Uiteraard gaat bij ons de levering verder dan alleen het neerzetten; wij regelen desgewenst ook de juiste stroomvoorziening, sluiten het bad aan, vullen het, stellen het bad in bedrijf en natuurlijk krijgt u tips over gebruik en onderhoud!

Bekijk al onze Fonteyn spa’s

Plaatsing HotSpring Envoy (gebruikt) te Bennebroek

Op een fraai, speciaal aangelegd terrasje plaatst RoesZwembaden (met hulp van een takelbedrijf) een ruim 5-persoons HotSpring Envoy bad. De benodigde stroomvoorziening (16 Amp.) werd vooraf doorgesproken en aangelegd. Stekker erin, vullen en een dag later kan dit gezin in Bennebroek heerlijk genieten!

Bekijk gebruikte spa’s