Gerealiseerde sauna projecten RoesZwembaden

Binnensauna 2 x 2,4 m. met houtgestookte kachel

Deze maatwerksauna met houtgestookte kachel werd gebouwd in een tuinhuisje. De sauna heeft een zijraam voor een vrij uitzicht op de fraaie tuin. De onderbank is schuifbaar en tussen de hoge en lage bank is een fraaie tussenafdichting gemaakt.

maatwerksauna met infrarood stralers te Lochem

In een bestaande schuur bouwt RoesZwembaden een luxe maatwerk sauna afmeting 2.20 x 2.40 meter. Voorzien van:

  • fraaie afronding banken
  • verticale tussenbankafdichting
  • reguliere saunakachel
  • infraroodstraler (zeer snel warm en de stralingswarmte dringt diep door in de huid voor een extra heilzame werking op spieren en gewrichten.
  • rugleuning met ingebouwde verlichting

maatwerksauna onder schuine kap

Graag een sauna thuis maar geen kamer over? Wij realiseerden in een verloren ruimte onder een schuine kap een fraaie sauna met infraroodstralers!

  • fraaie afronding banken
  • reguliere saunakachel
  • infraroodstralers (in wand en plafond)
  • rugleuning met ingebouwde verlichting

Barrel sauna (buitensauna) te Hoogland

Deze fraaie barrel sauna is vervaardigd van Red Cedar; deze houtsoort ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft ook een heerlijke geur.  De ronde vorm van de sauna zorgt voor een goede luchtcirculatie. De inhoud is beperkt, waardoor de sauna sneller warm wordt. En met de polyethyleen staanders heeft deze sauna ook nog een lange levensduur.

Maatwerk sauna + infraroodstraler te Hoevelaken

Door de slimme indeling van deze maatwerk sauna kunnen op beperkte ruimte ( 2  x 1,4 m.) toch prima 3 personen tegelijk van een saunabad genieten! Er is een traditionele kachel met lavastenen ingebouwd en daarnaast ook nog een infraroodstraler. De straler zorgt voor directe en diep indringende warmte.

Maatwerk sauna; breedbeeld uitzicht over de Loosdrechtse plassen…

Een grote sauna (2,5 x 3 m.) waar 2 personen ruim naast elkaar kunnen liggen. Met een raam in het dak én een groot raam (2,4 m. breed) om vanuit de sauna te kunnen genieten van een schitterend uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Een fraaie design saunakachel en een speciale afwerking van één wand om ernaast een doucheruimte te kunnen realiseren. Dat was het wensenlijstje voor dit project. Het eindresultaat is werkelijk schitterend…